Erika Baier Band

Kära bluesvänner!

Nu kan vi äntligen komma igång igen! Fredag den 25 februari kan Kristinehamn Blues stolt presentera Erika Baier Band i det nyrenoverade Mastmagasinet, som öppnar igen efter vattenskadan den 17 februari. Erika Baier har en stark emotionell koppling till blues, vilket är väldigt tydligt i hennes musik. Erika har skrivit musik i flera år och hennes första singel heter ”For granted”.

Efter det har hon släppt ny musik med jämna mellanrum och gjort många spelningar runt om i Sverige – bland annat på bluesfestivalen i Kristinehamn. Efter flera framgångsrika år med bandet Erika Baier & The Business, har hon nu samlat en del av sina barndomsidoler i en ny konstellation. Tillsammans framför de Erikas originalmusik blandat med en och annan oldie från bluesskatten. Musikerna som Erika har med sig har alla en lång karriär och mäktiga meritlistor bakom sig: Greger ”Knockout Greg” Andersson, munspel och gitarr, Thomas Hammarlund, gitarr, Urban Hed, bas och Michael Johansson, trummor.

Entrén på Mastmagasinet öppnar klockan 19:00. Konserten börjar klockan 21:00 och pågår till cirka 23.15.
Vi tar både kontanter, Swish och kort.
Kom i tid och njut av lite god mat och ta ett glas öl eller vin. Det finns lokalproducerad öl och givetvis alkoholfria alternativ.

Väl mött alla till ännu en livespelning med Kristinehamn Blues - nu i samarbete med Mastmagasinet och Kristinehamns kommun.
Varmt välkomna - gammal som ung!

Mvh Styrelsen

25/02 kl. 21:00-00:00

Entré  | 160 kr

Entré (medlemmar)  | 120 kr

Event på Facebook →