Om oss

Alldeles intill den stillsamma Varnan som ansluter till Värnern hittar ni Mastmagasinet – Kristinehamns knutpunkt för mat, musik och umgänge.

Hos oss vill vi att det ska vara lätt för alla att trivas, både den större familjen och det partysugna kompisgänget kommer att känna sig som hemma i våra fantastiska lokaler.

Mat som väcker minnen

Vår passion ligger i traditionell husmanskost med rätter som väcker minnen. Under vardagar serverar vi dagens lunch där en allt som oftast hittar en rätt som smakar precis som hemma i mormors kök. Vill man bara ta en burgare i baren går det också alldeles utmärkt och vi strävar hela tiden efter att det ska finnas något som passar de flesta i vår meny.

Mastmagasinet mat

I vår bar har vi ofta ett brett sortiment av drycker, både med och utan alkohol. Vi kommer mer än gärna med tips om dryck till maten och även vad som passar efteråt; en god avec till kaffet ger det där lilla extra till en fantastisk utekväll.

Ett magasin med historia

Det är lätt att häpna när man kliver in i våra anrika lokaler. Man riktigt känner historiens närvaro i väggarna, något vi tagit tillvara på i en stilfull inredning.

Varnan tidigt 1900-tal

Mastmagasinet 2018